II. évad - 7.fejezet

Hey!
Hopszika, új rész van! Remélem izgultatok, hogy mi van Bess-el és sokatoknak okoz meglepetést ez a rész :D Ha tetszik, hagyjatok magatok után egy kommentet csatlakozzatok a facebook csopihoz, vagy iratkozzatok fel♥ Nem is húznám, remélem tetszeni fog! Puszipá!
A ti lelkes írótok,
B.~


Bess szemszöge
Csak pislogok a fiúkra. Hol Louis szemeit kémlelem, hol Harry-ét. Csak nyelek egyet és felállok. Ha ezek után negatív lesz a teszt, tuti elbőgöm magam. Hátrapillantok a fürdő ajtajára. Valahogy elfog a félelem. Vajon melyik a jobb? Ha nincs baba, vagy hogyha van?
- Bessy, jól vagy? - kérdezi Lou és megfogja a kezemet.
- Persze, csak... Félek egy kicsit. - sütöm le a szemeimet. Ő csak elmosolyodik és feláll, hogy aztán a karjaiba zárjon.
- Nem lesz semmi baj. - mondja kedvesen és elenged. Nincs mese, be kell mennem megtudni, hogy mi az ábra. Sóhajtok és utamat a fürdőbe veszem. Ahogy készülök becsukni magam mögött az ajtót, még rápillantok a fiúkra. Harry leül Louis mellé és beszélgetnek. Rólam? A babáról? Ahh, most másra kell figyelnem. Kihalászom a táskámból a kis dobozt. Először áttanulmányozok rajta minden egyes betűt. Akadnak szavak, amiket nem értek rajta, de a lényeget sikerül felfognom. Kissé habozva állok neki a tesztnek. Elszöszölök még a fürdőben, és húzom az időt, ahogy csak tudom. Félek megtudni, hogy mi is a helyzet.
- Bess, megvagy? - hallom Harry hangját odakintről.
- Igen, jól vagyok. - szólok vissza. Innen már nincs visszaút, megcsinálom.

Ahogy kilépek az ajtón, négy fürkésző szem helyett szembetalálom magam rögtön tízzel. Az egész banda betömörült az ágyunkra és mindannyian feszült figyelemmel várnak. Szinte felrobbannak az izgalomtól.
- Na? Van baba? - kérdezi Niall, tágra nyitva gyönyörűséges szemeit. Lou-ra nézek. Megvonja a vállát és csak mosolyogva néz körbe. Aha, Ő hívta át a srácokat. Nem bírt volna legalább addig várni, amíg kiderül, hogy van-e egyáltalán, vagy nincs? Haah. Előredől és a térdeire támaszkodva tartja a fejét, ahogy feszült figyelemmel néz. Huh. Lehunyom a szemeimet és csak elmosolyodom.
- Van. - jelentem ki, mire mindannyian szinte egyszerre ordítanak, ugrálnak, ujjonganak. Louis feláll az ágyról. Lassan odajön hozzám és csak megölel.
- Ennél nagyobb ajándékot, ha kívánnék, se tudnál adni. - mondja, nyom egy puszit az arcomra és a nyakamba bújik, mint valami szeretetéhes kiskutya. Visszaölelem, és lehunyt szemekkel, mélyen belélegzem az illatát. Egy illatot nagyon nehéz szavakkal leírni. Csodás, friss, dögös. Elbódít. Ahogy kinyitom, a válla fölül ragyogó arcokat látok. Niall mintha szét akarna robbanni a boldogságtól, Zayn rám kacsint, Liam csak büszkén, mosolyogva karba tett kezekkel figyel minket a szoba végéből, Harry pedig kiterülve az ágyon, bámulva a plafont és csak mosolyog. De... Ez nem valódi mosoly. Látom rajta, hogy valami baj van. Jaj, Harry... Minek ez az álarc? Nem örülne?

Harry szemszöge
Felülök az ágyon és végignézek a srácokon. Mindenki boldog, mindenki örül a hírnek. Mindenki. Csak én nem érzem jól magam a bőrömben. Persze, örülök a hírnek, de másképp is alakulhatott volna. Lehetett volna az a gyerkőc az enyém is. Mosolygok, inkább csak kínomban. Hiába küzdök ellene, hiába próbálom háttérbe szorítani önös érdekeimet, nem tudok hazudni magamnak. Ránézek Liz-re. Talán soha nem leszek a lovagod csillogó páncélban. Azt a lovagot már megtaláltad. Louis-ra kúszik a szemem. Tökéletes pasi egy olyan lánynak mint Liz. Szeretem. Talán jobban, mint kellene. Inkább csak meghúzódok csöndben a háttérben, ahogy az első pillanattól fogva tettem.. Liz boldog. Louis boldog. A srácok boldogok. Miért én legyek az, aki mindent elront? Na jó, elég az önmarcangolásból. Felállok és odasétálok a két gerléhez.
- Remélem kislány lesz! Akkor olyan szép lesz, mint az anyja. - mosolygok rájuk és lehajolva átölelem Bess-t. Ahogy a vállamra rakja az állát, és a szája a fülem közeléhez ér, a leheletétől a nyakamon kiráz a hideg.
- Mi baj van, Hazza? - kérdezi suttogva, hogy ne hallja más. Tehát észrevette, hogy nincs minden rendben. Mit találjak ki? Mivel hárítsak?
- Semmi. Örülök, hogy jól vagy. Vagytok. - motyogom a hajába.
- Nem győztél meg. - jelenti ki és elhúzódik tőlem. - Köszönöm, Harry. Nem tudom, mire mennék nélküled. - mondja, mire csak egy mosollyal bólintok. Ne mondj ilyeneket, kérlek. Ránézek Louis-ra. Kicsattan a boldogságtól. Hát hogy foszthatnám meg mindattól, amit Bess-től kap? Fenébe, Harry, felejtsd már el.
- Na, és bejelentitek? - Niall hangja hirtelen ér. Bejelenteni? Ne...
- A gyerkőcöt? - pislog rá a szöszire Louis.
- Szerintem ez annyira nem jó ötlet. - jelenti ki Liam. - Örülünk, persze, de a rajongók nagy része nem fog. - mondja hűvösen.
- Igaza van, jobb, ha most még nem tudja meg senki. - mondja Zayn is. Egyetértek velük, mégsem mondok semmit.
- Srácok, menjünk. Hagyjuk a szerelmeseket egyedül. - mondom és az ajtó felé veszem a lépteimet. Még hallom, ahogy mocorognak a többiek is a hátam mögött, mikor kilépek a szobából.
- Minden rendben van? - siet utánam Liam. Ránézek, a szemeiben aggódást vélek felfedezni.
- Persze. - mondom neki egykedvűen. Méreget még pár másodpercig, és csak sóhajt egyet.
- Na, gyere velem. - jelent ki, és a karomat megfogva vonszol a liftig.
- Hova megyünk?
- Most csak én kérdezek.
- Mi van?
- Mondom, csönd. - mondja és megnyomja a földszint gombját. Csendben maradok, de azért elmosolyodom rajta. Vicces, ahogy az apukát játssza. Szótlanul nézi, ahogy a számok egyre csökkennek a kis kijelzőn. Ahogy leérünk, szinte kirobban a liftből.
- Liam, áruld már el, hova megyünk. - direkt ügyelek rá, hogy még a hanglejtésemből se tűnjön kérdésnek a mondatom.
- Beszélgetni. - mondja és belök egy lengőajtón. A szállodánk éttermének a látványa tárul a szemem elé. Teljesen üres, csak a bárban van egy srác, aki épp poharakat törölget. A falon van egy hatalmas tévé, amin halkan megy valami műsor. - Ülj le valamelyik asztalhoz, amelyik szimpatikus. - mondja. Körbenézek. Az egyik egy hatalmas ablak mellett van, ahonnan gyönyörű a kilátás a városra. Nem kérdés, hogy melyik asztalhoz fogok leülni. Már épp indulnék is oda, mikor Liam ismét elkapja a karomat. - Na akkor gyere. - mondja és egy, az ablaktól legtávolabbi asztalhoz vezet. Leülök az étterem bejáratának háttal, ő velem szemben foglal helyet. Csak méreget, én pedig felvonom az egyik szemöldököm. - Mesélj nekem, Harry.
- Mit? Nincs semmi mesélni valóm.
- Ne szórakozz már. Láttam, amit láttam.
- Mit láthattál volna? - értetlenkedek. Hiszen nem is csináltam semmit, ami okot adna arra, hogy most egy tárgyalást itt velem lefolytasson. Ismét csak sóhajt egyet és komolyan néz a szemeimbe.
- Ne játszd itt nekem a hülyét, légy szíves.
- Eszem ágában sincs játszani, csak nem értem mire gondolsz.
- Bess-re. - mondja. Olyan hirtelen ér ez az egy szó, mintha csak pofán vágott volna. Hosszú ujjaimat összekulcsolom az asztalon, szemeimet lesütve várom a további mondandóját. - Mióta játszid meg magad, Harry? Mikor lettél ilyen?
- Mégis milyen vagyok? A legjobb barátom barátnője, mégis mit kéne tennem, Liam?! - ököllel vágok az asztalra és csak nézem Liam aggódó szemeit. - Össze vagyok zavarodva. - mondom halkan, visszaülve a fotelba.
- Az nem kérdés, de...
- Amióta csak először láttam. Olyan ügyetlen volt, olyan elveszett... Jobban, mint a húga. Báránynak hívott. - az emlékképek betömörülnek a fejemben. Annyira más volt akkor minden. Olyan nyugodt, és hirtelen felkavart.
- Bárány, mi? - húzta Liam is félmosolyra a száját.
- Nem is foglalkozott velem. Aztán valahogy mindig az utamba került. Mikor karácsonyfát mentem venni, ott volt. Mikor elindultam sétálni a környékemen, akkor költözött oda. Mindig belebotlottam, bárhová mentem.
- Ezt értem, de...
- De valahogy sose foglalkozott velem. Aztán összegabalyodtak Louis-val, én meg maradtam a barátságzónában, úgy, ahogy vagyok. Aztán amikor Louis-nak volt az a balesete, tudod...
- Igen?
- Akkor aztán minden bonyolultabb lett. Amikor hazakísértem, egymásra estünk és azt hiszem, azóta nem tudom őt kizárni a fejemből. Mindenhol az a hír járta, hogy vele vagyok, hogy velem csalja Louis-t és én eljátszottam a gondolattal.
- Beszéltél erről bárkinek? - kérdezi hihetetlen nyugodtsággal Liam.
- Nem. - mondom. Csak hümmög egyet.
- Nem tudom, mit csináljak, Liam. Nekem fontos, hogy ők boldogok legyenek. - mondom neki már szinte hadarva.
- Szerintem ezt Louis-val kéne megbeszélned. - mondja. Kissé meglep ez a mondat, de igazából valahol mélyen számítottam rá. Csak... Reméltem, hogy nem fogja ezt mondani.
- Nem, nem fogko erről beszélni neki. Álljak oda elé, hogy "hé, Louis, belezúgtam a barátnődbe"?!
- Hogy mi van? - a hang keresztülvágja a helység levegőjét. A szemeimet összeszorítva fordulok hátra, hátha nem az, akire gondolok, de sajnos nem csalnak a megérzéseim. Csak... El akarok süllyedni. Mélyre, az érzéseimmel együtt.

("Baby, I'm perfect for you.~)

Melyik srácnak drukkoltok? Louis vagy Hazza? Szerintetek ki az a titokzatos, aki felbukkant a végén? :D Ti hogy alakítanátok a történetet? Kíváncsi vagyok a véleményetekre :))
Remélem tetszett a sztorinak ez a része!


Köszönöm, hogy elolvastad!
Ha tetszett a sztori csatlakozz Facebook-csoportunkhoz ITT
az író, Betti

14 megjegyzés:

 1. Én Louis team vagyok, és ha úgy alakul a történet, remélem Harry talál valakit, mondjuk Bess húgát...:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hajjajj, lesznek még itt izgalmak :D

   Törlés
  2. Ezzel en is igy vagyok..szerintem bess hugaval jo parost alkotnanak ;)

   Törlés
  3. Ezzel en is igy vagyok..szerintem bess hugaval jo parost alkotnanak ;)

   Törlés
 2. Megnyertél! Esemény dús epizód! És ez a mondat: "Talán soha nem leszek a lovagod csillogó páncélban.", nagyon bejött! ❤ Tetszett, hogy beleszőtted a szövegbe! ☺
  Én személy szerint Louisnak szurkolok. Inkább annál a szálnál maradnék, hogy elcsattan esetleg egy csók, Louis megtudja, vita, Harry bűnbánó, békülés, Harry találkozik egy számára tökéletes csajjal aki "véletlenül" Bess ismerőse, majd Mindenki boldog és Happy End-del zárul a történet. Ez az én elképzelésem. ☺ De nagyon kíváncsi vagyok a Te Történeted végére!!! Bár remélem, hogy még jó ideig írsz nekünk!
  Ha tippelnem kellene, hogy ki toppant be a legvégén, akkor én Loura vagy Lottiera voksolnék. Az úgy izgi lenne! Larry bunyó :D
  Izgatottan várom a következő részt! Esetleg tudod már, hogy mikorra várhatjuk? :*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! ^^ Annyira imádom olvasgatni, mikor valaki ennyire továbbgondolja a sztorit :DD <3 Bár az enyém kissé kuszább lesz, de ezt majd úgyis meglátjátok ;))
   Ha ilyen tempóban haladok, akár már holnap éjszaka :D A szünetben is melózom, de legalább a suli kiesik, így most többet tudok írni. ;) Igyekszem:D

   Törlés
 3. Én Louisra szavazok :D És szerintem louis toppant be :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hamarosan kiderül! ;))
   (Itt mindenki Lou-párti úgy látom :DD)

   Törlés
 4. Hát én is inkább Louis-nak drukkolok és szerintem Bess fog belépni az ajtón, nem Louis :D vagy lehet, hogy Louis is kitudja XD

  VálaszTörlés
 5. Jezusom. Itt hagyod abba, mar megint?! Egyebkent alap, hogy Louis. En is Lou parti vagyok, de sajnalom Harryt.. Viszont kivancsi vagyok ki jelent meg. :) Varom a kovit! <3
  Enci.

  VálaszTörlés
 6. Szia! ❤
  NAGYON DE NAGYON szeretem a blogodat.
  Nagyon nem szeretem a fanfiction-okat de ez kivétel ez alól. Hozzd a kövi részt! Szerintem Louis hallotta meg Henry -t.

  VálaszTörlés