~ Közérdekű ~


Sziasztok!
Hát.. Nem épp örömteli bejelentéssel jöttem most hozzátok. Mint észrevettétek, eléggé megcsappantak a részek, amit nagyon sajnálok. Ne haragudjatok, de egyszerűen nincs időm írni. Most jöhetne az, hogy a suli/tanulás mellett nem érek rá, stbstb... De engedjétek meg, hogy egy kicsit körbevezesselek titeket egy átlagos hetemen és akkor megértitek.
Reggel fél ötkor kelek. Dolgozom (jelenleg a libri raktárában, szóval gondoljatok rám, ha könyvesboltba jártok, lehet én tapiztam meg, mielőtt a kezetekbe fogjátok) Melóból járok suliba és fél tízkor érek haza. Este. Ilyenkor már azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy hullafáradtan nem tudok nekiállni a részeknek úgy, ahogy szeretnék... Borzalmas foalmazással, helyesírási hibákkal... Dahh. Péntek-szombat-vasárnap ha tudok, írok, persze, de közel sem elég 3 nap arra, hogy mindent belesűrítsek egy részbe, amit át akarok adni nektek.

Köszönöm a sok-sok kommentet, visszajelzést, dicsérő szót, ezek még mindig nagyon jól esnek, és igyekszem majd válaszolgatni is rájuk, csak a türelmeteket kérem:)
Sajnálom nagyon, pedig olyan jól összeállt már a fejemben majdnem az egész sztori.
Minél előbbi viszontlátásra, és igyekszem hozni a következő részt... Csak sajnos már nem tudok konkrét időpontot ígérni. 
Nagyon-nagyon köszönöm a megértéseteket!! Imádlak titeket változatlanul :)
Puszillak benneteket!
Az író, B.~

(és itt hagyom ezt a képet... mert egyszerűen beleszerettem. HOGYLEHETSZENNYIRETÖKÉLETESTOMLINSON?!)

2 megjegyzés:

 1. Én várok, ha kell karácsnyig is egy részre. Nem örömmel de az amit te itt írsz az megéri, ezúttal kitartást és boldogságot meg blablabla kívánok. :D <3
  Poén nélkül:
  Sok sikert remélem nem felejtesz el minket a nagy suli/munkába, kitartást és ((én)) mi is kitartunk! <3 <3 <3 Love :* : Lótusz99

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, Drága! Dehogy felejtelek el benneteket. :) Minden nap agyalok, hogy mivel tudnám még jobban feldobni a részt, ami azt illeti, ma melóban a kezembe akadt egy régebbi 1D-s könyv, ami szintúgy ötletet adott :D Nem győzöm hangsúlyozni, hogy fejben megvan. Csak le kellene írnom (folyamatban van.) Most is aludnom kéne, korán kelek, de próbálok néhány sort pötyögni bele. Igyekszem és nagyon-nagyon köszönöm mindazoknak, akik olyan türelmesek, mint Te ♥ Hatalmas pusszancs nektek! Ti vagytok a legjobbak :)

   Törlés