I'M BACK :D

Sziasztok!
Először is szeretnék elnézést kérni, amiért már nagyon régóta nem hoztam nektek új részt! A napokban pótlom! :) Végzős diákként sokat szenvedtem a szakvizsgához jutásomért, de megvan (OHYESS). Szóval nekem most júniusig pihi van.. (Igazából nem, mert tanulnom kéne a vizsgámra, de hát na.)
Másodszor pedig először hozok egy új dizit. Legalábbis megpróbálom még most összedobni.

VISSZATÉRTEM YISS

4 megjegyzés:

 1. Jó dolog erre kelni <3 :D :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Drága.
  Barbi vagyok én kommenteltem a posztodhoz Daomtba.
  Először is.
  Maga az alapsztori sablonos lenne de sikerült élvezhetővé egyáltalán nem mindennapivá tenned.
  A szereplőid hihetetlenül jó személyiséget tudhatnak magukénak és örülök hogy élethűen sikerült bemutatnod a fiúkat. Louis és Bess kapcsolata vagyis bombódzó szerelme nagyon édes, Harry és a macska románca pedig mindent visz. Honey édes kishúg és bár neki Zayn a fav valahogy érzem talán Niallhoz is lehet köze... Talán.
  Will bár pozitív hős két értelemben én nekem nem tetszik. Persze mibden sztoriba kell lennie egy kis zűrzavarnak de... Ahjj. Will nem a szívem csücske. Ellentétben Edwarddal aki nagyon mellékszereplő de így bírom. Louis girlként nagy csoda hogy pont rád bukkantam hisz kevés igényes Lou fic van nostanság. Igazad van hogy a meglátott megszeretett elvesztett felcsinált és elvett blogoknak nagyobb a keresletük de te mondogasd magadban. Egyedi vagyok és az is maradok!!!
  Ez a kulcs. Hidd el idő kérdése és híres leszel.
  Példa mondjuk a Dirtbag, Kötelék, Behind the spotlight. Mind kibaszottul jól megírt fanficek mégis egy két kommentet kapnak. De örülnek neki.
  Szóval ez lenne az én kis kommentem.
  Pussz Barbee xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szió!
   Mosolyogva olvastam végig a kommentedet és iszonyatosan örültem neki. Nagyon jól estek ezek a szavak. Köszönöm szépen!:)
   A facebookon a posztom nem kimondottan arról, szólt, hogy nincsenek kommentjeim egyes részek alatt. Azokon a fanficiken akadtam ki főleg, amik később indultak, mint az enyém, sablonosak. A design is olyan, hogy felmegyek az oldalra, és a fekete alapon fehér betűk szinte kiszúrják a szemeimet és mégis több az oldalmegtekintés, több a feliratkozó, több a komment. No mindegy.
   Gyakran hallom, hogy "Magadnak írd, ne másoknak." Ezzel se lenne alapvetően problémám, de ha magamnak írnám, akkor itt gubbasztanék egy füzet fölött és írnám egy füzetbe a sztorikat amiket jó, ha a legkedvesebb ismerősöknek odaadok elolvasni. Jobb szeretek olyat alkotni, ami valami nyomot is hagy maga után.
   Szóval nagyon köszönöm a kommentedet, és köszönöm, hogy ennyi reményt fűzöl hozzám!:D
   Szeretettel ölel DDH ~

   Törlés